Selecteer een pagina

Keuken & dranken

Menu

De keuken is 7 dagen per week geopend. Lunch: 11:00 tot 17:00. Diner: 17:30 – 21:30. Snacks: 11:00 – 22:00.

Lunch (11:00 – 17:00)

2 zuurdesem boterhammen met:
Boerenkaas, grove mosterd en cornichons  / 5

Farmers cheese with mustard and pickles

Slagersachterham, mosterdmayonaise en Amsterdamse ui  / 5

Butcher’s ham, mustard mayonaise and pickled onions from Amsterdam

2 kroketten met boter en grove mosterd / 7

2 beef  ‘kroketten’ with butter and mustard

tosti met ham en kaas of kaas en tomaat / 5

Toasted sandwich with ham and cheese or cheese and tomato

hete tosti met kaas, pittige salami en jalapeños / 5.5

Spicy toasty with cheese, spicy ham and jalapenos

 

omelet met ham en/of kaas / 6.5

Omelet with ham and/or cheese

uitsmijter met ham en/of kaas / 6.5

Fried eggs with ham and/or cheese

roerei met kaas en tomaat op geroosterd brood / 6.5

Scrambled eggs with cheese and tomato on toasted bread

 

Soep van de dag / 5.5

Soup of the day – ask us!

Ceasar salade / 8.5

Yoghurt with fresh fruits

Gebakken camembert met cider karamel en brood  / 8

Baked camembert with cider caramel, bread

 

Appeltaart / 4.5

Apple pie

 

Diner (17:30 – 21:30)

voor / STARTERS

soep van de dag / 5.5

Soup of the day – ask us!

caesar salade / 8

Caesar salade

Artisjok, mosterd vinairgrette, aïoli / 9

Artichoke, mustard vinaigrette, aioli

Gegrilde sardines / 9

Grilled sardines

gamba’s à la Guus / 9

Prawns with pastis, garlic and chili

Camembert uit de oven, cider karamel, brood / 8

Baked camembert, cider caramel, bread

 

hoofd / MAIN DISHES

Biefstuk, pepersaus, friet, salade / 20

Steak, pepper sauce, fries, salade

Confit de canard, aardappels gebakken in ganzevet, waterkers, sperziebonen / 19

Duck confit, in goose fat roasted potatoes, watercress, green beans

Vis van de dag, boterbonen, snijbonen, antiboise / 19

Fish of the day, butter beans, string beans, antiboise

Ratatouille, feta crisps, walnut rocket lettuce pesto / 17

Ratatouille, feta crisps, walnut-rocket lettuce potatoes

black angus hamburger, sla, tomaat, jalapeños, augurk, friet / 14.5

Black angus hamburger, lettuce, tomato, jalapeños, pickles, fries

* wij serveren scharrelvlees / we serve free range meat

 

extra’s / Extra’s

friet of salade / 3

fries or salad

 

nagerechten / desserts

appeltaart / 4.5

Apple pie

 

Borrelhappen (11:00 – 22:00)

Nootjes of olijven  / 3

Nuts or olives

kaas, ossenworst of leverworst  / 5 – 5.5

Cheese, raw beef sausage or liver sausage

 

bitterballen (vega en vlees) / 5.5

Bitterballen (Dutch min i croquettes), vegetarian or meat

kaasrolletjes / 5.5

Fried cheese rolls

loempia’s / 5.5

Spring rolls, fried

calamari / 5.5

Calamari, fried 

gemengd bittergarnituur met alle warme snacks / 12.5

Mixed platter of deep fried snacks

soep van de dag / 5.5

Soup of the day

 

Bierkaart

Wij hebben een unieke collectie van 20 bieren op de tap. De bieren wisselen regelmatig buiten een aantal ‘vaste bieren’.

 

Estaminet

Jever

Palm Session IPA

Palm

Palm Royale

Cornet

Rodenbach

Rodenbach Grand Cru

Ayinger Bräu-Weisse

La Trappe PUUR

La Trappe isid’Or

Brugge Tripel

Brouwerij ’t Uiltje

Westmalle Tripel

Steeenbrugge wit

Steenbrugge blond

en wisselende seizoen afhankelijke bieren

 

Naast de tapbieren hebben wij op fles: Duvel, Chimay Bleue, Green Cap, Jever Fun 0,5%, Kriek des Jacobins en Palm 0.0%

Reserveer een tafeltje.

Telefonisch via 020 625 3772.

7 dagen per week geopend

11:00 – 23:00