Select Page

Keuken & dranken

Menu

De keuken is 7 dagen per week geopend. Lunch: 11:00 tot 17:00. Diner: 17:30 – 21:30. Snacks: 11:00 – 22:00.

Lunch (12:00 – 17:00)

2 zuurdesem boterhammen met:
Boerenkaas, grove mosterd en cornichons  / 6

Farmers cheese with coarse mustard and cornichons

Slagersachterham, mosterdmayonaise en Amsterdamse ui  / 6

Butcher’s ham, mustard mayonaise and amsterdam onions

2 kroketten VAN OMA BOBS met boter en grove mosterd / 7.5

2 croquettes from Oma Bobs with butter and coarse mustard

2 GARNALENkroketten VAN OMA BOBS met DRAGONMAYONAISE / 11.5

2 shrimp croquettes from Oma Bobs with tarragon mayonaise

BLT; spek, sla en tomaat / 7.5

BLT; bacon lettuce and tomato

Tosties:
tosti met ham en kaas of kaas en tomaat / 6

Toastie with ham and cheese or cheese and tomato

hete tosti met TOMAAT, kaas en jalapeños / 6.5

Spicy toastie with tomato, cheese,  and jalapenos

EIEREN:
omelet met ham en/of kaas / 7.5

Omelet with ham and/or cheese

uitsmijter met ham en/of kaas / 7.5

Fried eggs with ham and/or cheese

roerei met kaas en tomaat op geroosterd brood / 7.5

Scrambled eggs with cheese and tomato on toasted bread

 

Diner (17:30 – 21:30)

voor / STARTERS

GAZPACHO / 6.5

Gazpacho

ARTISJOK MET BRUINE BOTER EN MOSTERD VINAIGRETTE / 7.5

Artichoke with brown butter and mustard vinaigrette

camembert met cider karamel / 7

Camembert cheese with cider caramel 

SOEP VAN DE DAG / 6.5

Soup of the day

hoofd / MAIN DISHES

vlees / meat*

Biefstuk, KRUIDENBOTER, friet OF BROOD EN salade / 20

Steak, herb butter, fries or bread and salad

black angus hamburger KAAS, sla, tomaat, jalapeños, augurk, friet en coleslaw / 14.5

Black angus hamburger, cheese, lettuce, tomato, jalapeños, pickle, fries and coleslaw

Eendenborst met groene asperges, bospeen, krieltjes en honing tijmsaus / 19.5

Duck breast with potatoes, carrot, green asparagus and honey thyme sauce

* wij serveren scharrelvlees / we serve free range meat 

vis / fish

GAMBA’S KNOFLOOK MET CHILI, PERNOD, SALADE EN FRIET OF BROOD / 18.5

Garlic gambas with pernod, salad and fries or bread

BOUILLABAISE MET INKTVIS, MOSSELEN, VENKEL, ROUILLE EN VIS VAN DE DAG / 9.5

Bouillabaise with squid, mussels, fennel, rouille and fish of the day

vegetarisch / vegetarian

FALAFEL MET TZATZIKI, HUMMUS AND COLESLAW / 14.5

Falafel with tzatziki, hummus and coleslaw

RISOTTO VAN HET SEIZOEN / 15.5

Seasonal risotto

kaasfondue met brood en salade (alleen binnen)  / 17.5

Cheese fondue with bread and salad (inside only)

extra’s / Extra’s

friet met huisgemaakte mayo / 3.5

fries with homemade mayonnaise

salade / 4

salad 

coleslaw / 4

coleslaw 

nagerechten / desserts

appeltaart / 4.5

Apple pie

 

Borrelhappen (12:00 – 22:00)

Nootjes  / 3.5

Nuts

OLIJVEN  / 4

Olijven

kaasblokjes  / 5.5

Cheese blocks

 

bitterballen (6) / 6

Bitterballen (Dutch mini croquettes)

BEKBRANDERTJES (8) / 6
KAAS BITTERBALLEN (6) / 6

Cheese bitterballen

BOSPADDESTOLEN CROQUETTEN (6) (V) / 7.5 

Mushroom croquettes

KAASROLLETJES (8) (V) / 7

Cheese sticks

MINI LOEMPIA’S (8) (V) / 6

Mini springrolls

gemengdE bittergarnituur met warme snacks / 13.5

Mixed platter of fried snacks

calamari / 6

Calamari, fried 

BROOD MET HUMMUS OF AILOLI / 6

Bread with hummus of aioli 

soep van de dag / 6

Soup of the day

 

Bierkaart

Wij hebben een unieke collectie van 20 bieren op de tap. De bieren wisselen regelmatig buiten een aantal ‘vaste bieren’.

 

Estaminet

Jever

Palm Session IPA

Palm

Palm Royale

Cornet

Rodenbach

Rodenbach Grand Cru

Ayinger Bräu-Weisse

La Trappe PUUR

La Trappe isid’Or

Brugge Tripel

Brouwerij ’t Uiltje

Westmalle Tripel

Steeenbrugge wit

Steenbrugge blond

en wisselende seizoen afhankelijke bieren

 

Naast de tapbieren hebben wij op fles: Duvel, Chimay Bleue, Green Cap, Jever Fun 0,5%, Kriek des Jacobins en Palm 0.0%

Reserveer een tafeltje.

Telefonisch via 020 625 3772.

7 dagen per week geopend

12:00 – 22:00